Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо вдома у вас немає професійного точильника - не хвилюйтеся, з точило для ножів AK215 проблема гострих ножів піде сама собою. З даним інструментом вам не потрібно особливих знань для того щоб якісно нагострити будь то великий ніж для шеф-кухаря або ніж для чищення овочів. Три етапи заточування, а також підготовлена V- образна структура практично зробить все за вас.
Особливості:
- Стильний і безпечний дизайн, легко чистити і зберігати;
- Нековзні гумові ніжки забезпечують стійкість під час заточування;
- Три етапи заточування забезпечують ідеальний результат;
Матеріал: високоякісний ABS пластик + отвір з нержавіючої сталі
Три отвори для заточення: Алмазний стрижень, Керамічний стрижень, Лезо з вольфрамової сталі
Як використовувати 3-х ступінчасті точила для ножів AK215 щоб заточити кухонний ніж?
1-й крок (підготовка): для ремонту пошкоджених лез, а також якщо є щербини - використовується грубий абразив з алмазним напиленням.
2-й крок (загострювання): заточує лезо і відновлює ріжучу кромку до "V" - образної форми "- використовується абразив середньої зернистості (вольфрамова сталь).
3-й крок (полірування): полірує лезо, вирівнює будь-які нерівності, служить для щоденної правки - використовується керамічний камінь білого кольору.
ВАЖЛИВО!
- У момент заточення ніж потрібно відтягувати тільки в одному напрямку.
- Для заточки потрібно помістити ніж у відповідний отвір, трохи нахилити кінчик ножа вниз, злегка придавити і потягнути на себе (повторити приблизно 5-ть разів).
Матеріал: точило (алмаз/кераміка/вольфрамова сталь), корпус - ABS пластик
Розмір: 203х47х75 мм
Країна виробник: Китай